Test je financiele gezondheid
088 – 4428425
Skip to main content

Er is niet alleen hulp geboden bij financiële problemen, ook is er aandacht geweest voor collega’s die door ziekte of een opeenstapeling van nare omstandigheden op de toppen van hun tenen lopen. In deze situaties is een weekendje weg of een andere vorm van ontspanning aangeboden.

  • “Dank voor het getoonde begrip en jullie financiële hulp.”
  • “Dankbaar dat het Personeelsfonds er is voor eenieder die het nodig heeft voor elke speciale situatie.”
  • “Gisteren heb ik mijn laatste afspraak met de Nibudcoach gehad. wat een geweldig positief gesprek. Ik heb de afgelopen maanden ontzettend veel steun en inzichten van haar mogen ontvangen. Onze gesprekken waren waren eerst confronterend voor mij maar hebben me zeker ook kracht gegeven om andere acties te ondernemen om meer rust te creëren én financieel te slagen. Daarom wil ik het personeelsfonds erg bedanken voor de kans en de mogelijkheid die mij is geboden. Het geeft mij lucht, meer financiële ruimte en rust. Ik ga de toekomst erg zonnig tegemoet. De lening is nog niet helemaal afgelost maar daar heb ik inmiddels wel alle vertrouwen in.”
  • “De hulp van het Personeelsfonds kwam op het juiste moment en heeft ons door een hele moeilijke periode getrokken.”
  • “Ik was ontzettend blij met de beslissing van een lening en een gift, voor het eerst sinds tijden weer eens een positief bericht na een lange zware periode.”
  • “….met de laatste aflossong is mijn lening bij het Personeelsfonds afgelost. Ik dank jullie heel hartelijk voor de ontvangen ondersteuning. Zonder dat en de hulp van de bedrijfsmaatschappelijk werker die heeft geholpen inzicht te geven in de eigen situatie hadden we dit niet op kunnen lossen en was het met ons helemaal niet goed gekomen. Goed dat er een Personeelsfonds is. Nogmaals hartelijk dank.”
  • “Bedankt voor de geboden hulp. Schulden hebben sloopt je gewoon. Ik kan het eigenlijk nog niet bevatten dat wij weer ‘normaal’ kunnen leven en de vaste lasten weer kunnen betalen.”